C. szczególne : Lewa ręka: pochłaniacz magii, sygnet rodu | prawa ręka: od łokcia w dół pokryta paskudnymi bliznami, runiczne tatuaże na ramieniu | blizna pod łopatką
Jestem pewna, że jest wśród nas wiele osób, które tworzą playlisty stworzone pod swoje postaci albo ma taki moment, kiedy usłyszy utwór, który pod każdym względem pasuje do niej idealnie. Ten temat jest dla Ciebie jeśli: • masz ochotę podzielić się stworzoną przez Ciebie playlistą; • w odmętach internetu znalazłeś/aś gotową plejkę, która pasuje idealnie; • napotkałeś/aś pojedynczy utwór, który pasuje do Twojej postaci albo sytuacji fabularnej, w której się aktualnie znajduje; • znasz albo właśnie znalazłeś/aś utwór, który pasuje do cudzej postaci (albo jej sytuacji fabularnej) i masz ochotę się tym podzielić (na pewno super będzie otagować tę postać )
Żeby było Wam raźniej, to ja zacznę moją zbieraną od dawna, całkiem obszerną playlistą, która natchnęła mnie do stworzenia tego tematu:
Camael Whitelight
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 185
C. szczególne : tęczówki w kolorze oceanu; bransoletka z morskiego szkła i syrenia bransoleta; zapach Lordków i drzewa sandałowego; tatuaż z Oazy Cudów na łopatce; pierścień kameleona
Julkowa Playlista to moja playlista do biegania, więc raczej jej nie wrzucę, ale mam w głowie jeden kawałek, który mi sie cały czas kojarzy z Brooks i oddaje jej mugolsko-czarodziejskie rozdwojenie jaźni
C. szczególne : Jest drobna i wygląda zdecydowanie młodo. | Na lewym barku ma blizny po Sectumsemprze, a pomiędzy łopatkami ma tatuaż. | Posiada kolczyk w nosie. | Końcówki włosów pofarbowane są na żółto.
próbuję skompletować playlistę do Leighton, ale idzie mi kiepsko. Jakieś ciekawe francuskie piosenki, coś takiego mocno artystycznego, może trochę klasyki, raczej nie jakieś ostre brzmienia, ale za to ciekawe wokale – głównie żeńskie – już tak. Jakby po tym opisie komukolwiek wpadło coś do głowy, to będę szalenie wdzięczna za podrzucenie, może być w tym temacie!
Thalia S. Heartling
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 1,65m
C. szczególne : czarny tatuaż armband na prawym przedramieniu || zapach miodu, szpitala i kawy
Nie do końca dopracowana, ale z przyjemnością się podzielę
Wzrost : 190 cm
C. szczególne : Lewa ręka: pochłaniacz magii, sygnet rodu | prawa ręka: od łokcia w dół pokryta paskudnymi bliznami, runiczne tatuaże na ramieniu | blizna pod łopatką
Gdybym miała wybrać Nate theme, to byłaby to właśnie ta nutka. Mogę słuchać tego w zapętleniu i nie zliczę, ile postów napisało się w tym rytmie. Tak, samo!
Vinícius Marlow
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 170,5 cm
C. szczególne : krzywy zgryz, dużo pieprzyków, w tym nad górną wargą. Tatuaż na karku, kolczyk w lewym uchu, spora blizna w prawej pachwinie. Na jego ramieniu zwykle siedzi elficzka
Szukam czegoś do plejki Viniego, czegoś bezwzględnie radosnego, energetycznego, może być w klimatach reggae, ale nie musi. Super będą jakieś włoskie!
Wszelka pomoc mile widziana
Harmony Seaver
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 156 cm
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Ostatnio zmieniony przez Symphony O. Seaver dnia Wto Wrz 26 2023, 21:20, w całości zmieniany 1 raz
Charlotte Brandon
Rok Nauki : I studencki
Wzrost : 169 cm
C. szczególne : Zawsze lekko uniesiony nosek i half-smile na twarzy, jakby wiedziała więcej od innych. Nosi się z dumą. Nierozłączna ze szpilkami, przynajmniej sześciocentymetrowymi! Maluje usta mocnymi kolorami. Aż zauważalne zmiękczenie w jej zachowaniu i noszeniu się, kiedy rozmawia z innym Brandonem.