Autor Wiadomość Dodatkowo : Dziecko - Milka O. O. Dear
Heav i Yuuko Sro Lip 08 2020, 22:23; Jeśli orgia zaczęła się po moim wyjściu, to wiedz, że jestem oburzona
Mogłaś mnie zatrzymać
C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze na nadgarstku ma bransoletkę z wiecznych fiołków i drugą czarno-żółtą z zawieszką borsuka
Re: Heav i Yuuko Sro Lip 08 2020, 22:28; Nic takiego nie miało miejsca
W zasadzie prawie wszyscy się rozeszli jeszcze przed tobą...
Dodatkowo : Dziecko - Milka O. O. Dear
Re: Heav i Yuuko Sro Lip 08 2020, 22:31; Mhm
Teraz już rozumiem jakie imprezy lubisz!
Następnym razem będę trzymać poziom, a nie jakaś lajtowa butelka
C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze na nadgarstku ma bransoletkę z wiecznych fiołków i drugą czarno-żółtą z zawieszką borsuka
Re: Heav i Yuuko Sro Lip 08 2020, 22:34; Heaven, to wcale nie tak!
I jaki poziom ty w ogóle chcesz trzymać?
Re: Heav i Yuuko Sro Lip 08 2020, 22:56; Jasne, jasne
Nieładnie udawać świętej a potem tak się bawić
Na wakacjach zobaczysz jaki będę trzymać poziom
Re: Heav i Yuuko Sro Lip 08 2020, 23:01; Panno Dear, czy pani właśnie coś mi proponuje?
I proszę nie pisz tak jakbym robiła ze swojego mieszkania dom uciech. Po prostu... ty trochę wypiłaś, mi Nancy wcisnęła nasiąkniętą eliksirem babeczkę. Może to nie jest wymówka, ale zdecydowanie te okoliczności na nas wpłynęły
Re: Heav i Yuuko Sro Lip 08 2020, 23:02; Zawsze.
Na mnie nic nie wpłynęło, zapewniam. Zresztą, ty też nie ściemniaj, że chodziło tylko o babeczkę. Chyba, że jak zobaczymy się bez babeczki to uwodnisz mi swoją obojętność? Sprawdzę cię
Re: Heav i Yuuko Sro Lip 08 2020, 23:08; Heaven...
Trudno być przy tobie obojętną... Umiesz zdominować przestrzeń swoją obecnością
Re: Heav i Yuuko Sro Lip 08 2020, 23:20; Wezmę to za komplement
W takim razie zapraszam cię na drinka tam, gdzie wylądujemy. Tylko nie zwalaj potem na alkohol
Re: Heav i Yuuko Sro Lip 08 2020, 23:21; Raczej nie piję, żebym potem nie miała czego zwalać na alkohol
Ale jeśli tego chcesz to... możemy gdzieś razem wyjść.
Re: Heav i Yuuko Sro Lip 08 2020, 23:23; Może i dobrze, niczego się nie wyprzesz
No to jesteśmy umówione. Czekam niecierpliwie, bo ten obs zadziałał zdecydowanie zachęcająco
Re: Heav i Yuuko Sro Lip 08 2020, 23:27; Nie wiem czego miałabym się wyprzeć...
W takim razie... do zobaczenia(?)