C. szczególne : Styl vintage i aura wesołości | Wspiera się na artefakcie: Jarzębinowej Feruli | Na lewym nadgarstku - srebrna bransoletka z tancerką zmieniającą się w łanię; na prawym - bransoleta Wielkiej Wezyrki | Gdy Hux jest obok - mimowolnie roztacza wokół urok
Samiec płomykówki - niezwykle przymilny osobnik, który jednak głęboko pod ogonem ma darowane mu smakołyki. Zdecydowanie bardziej woli głaski - kiedy ich żąda potrafi być bardzo... natarczywy. Plusem jest, że wygłaskany wyjątkowo szybko potrafi uwinąć się z robotą, więc nic na próżno.
[justify]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin fermentum est vel faucibus eleifend. Cras tincidunt dolor ut lacus pellentesque consequat. Nullam tempus massa at justo tempus, non tempus orci sagittis.[/justify] </div>
Specjalne okulary, po których założeniu lekarz widzi "wnętrze" człowieka. Okulary rentgenowskie pozwalają rozpoznać przede wszystkim urazy mechaniczne kości, ale też zmiany takie jak guzy.
- x1 Zestaw Eliksirów Leczniczych;
Opis:
Elegancko zapakowany, podręczny zestaw w postaci małej walizeczki z niewielkimi flakonikami i odmierzonymi porcjami eliksirów. Wszystkie są odpowiednio posegregowane i porozdzielane na kategorie.
Po przeczytaniu zwoju możesz rzucać w swoich wątkach wynalezione przez Felinusa zaklęcie Fluctus Inpulsa (czeka na akceptację). Na dole pergaminu znajduje się także dopisek o tym, by nie przekazywać nikomu tej wiedzy dalej.
- x1 Bzyczek;
Opis:
Niesamowicie milutki, zawsze roztacza dookoła siebie przyjemny zapach – zupełnie jakby został spryskany amortencją! Trzymany w ramionach bzyczek zdaje się aż przyczepiać do ciała, ale nie ma sensu z tym walczyć, ponieważ jego bliskość działa bardzo kojąco i pozwala na uśmierzenie drobnego bólu (np. głowy, obitej części ciała). Co więcej, jego wpływ obejmuje również osoby znajdujące się najbliżej właściciela!
Dla Florki
Dodatkowo:
Do ładnie zapakowanej paczki dołączono:
- x1 Pluszak Avo-cuddle;
Opis:
Niesamowicie mięciutki i uroczy pluszak, który został wykonany z wysokiej jakości materiałów i przedstawia awokado z różową czapeczką założoną na głowie. Magia Świąt!
- x1 Pluszak Peachie;
Opis:
Pluszak przedstawiający brzoskwinię - niezwykle uroczy i brzoskwiniowy! Wydaje się nawet, że pachnie lekko tym owocem!
- x1 Pluszak Candy Cane;
Opis:
By Święta trwały dalej, dołączony został także trzeci pluszak, tym razem przedstawiający laskę cukrową, wykonany również z wysokiej jakości materiałów. Słodki sam w sobie!
Paczka dotarła w dniu Świąt - 25.12.2021 | List bez podpisu, ale możesz rozpoznać po charakterze pisma nadawcę
Dla kobiety mojego życia. Przydatna rzecz nie tylko do kuchni i kompletnie nieprzydatna biżuteria. Twój Huxy
Dolaczony podarunek:
Magiczna trzepaczka Bransoletka z bruleskujaca tancerka, która zamienia sie w biegajaca łanie. O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Shaylee Harper
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 170 cm
C. szczególne : Z tłumu nie wyróżnia jej nic konkretnego, może poza specyficznym typem urody. | Ma małą bliznę na twarzy, która przecina prawą krawędź górnej wargi.
miałyśmy okazję poznać się na ostatnim zebraniu kadry nauczycielskiej... Zwracam się dziś do Pani, ponieważ doszły mnie słuchy, że funkcja opiekuna Klubu Magicznych Wyzwań zostanie przez Panią w najbliższym czasie zwolniona na rzecz prowadzenia Laboratorium Medycznego i jako, że uzdrawianie nie jest mi szczególnie bliskie, byłabym zainteresowana przejęciem pieczy nad drugim klubem.
Czy byłaby możliwość, aby przekazała Pani obowiązki właśnie mnie czy też może są jeszcze inni kandydaci na tą funkcję, a jeśli tak - czy mogłaby mi Pani zdradzić ich nazwiska, abym mogła tę kwestię rozstrzygnąć już bezpośrednio? Jeśli jednak nic nie stoi na przeszkodzie, abym została nową opiekunką KMW, chętnie omówię z Panią szczegóły.
Żywię również szczerą nadzieję, że zwrócenie się do Pani nie okaże się problematyczne. Chciałam omówić wszystko z potencjalną poprzedniczką, zanim zwrócę się do pani Dyrektor.
Pozdrawiam
Shaylee Harper
Shaylee Harper
Wzrost : 170 cm
C. szczególne : Z tłumu nie wyróżnia jej nic konkretnego, może poza specyficznym typem urody. | Ma małą bliznę na twarzy, która przecina prawą krawędź górnej wargi.
proszę mi wybaczyć, ale w ostatnich latach moja korespondencja opierała się głównie na pisaniu raportów dla przełożonych, w związku z czym mogłam nieco wyjść z wprawy. Obiecuję jednak tworzyć w przyszłości nieco mniej grzecznościowo-oficjalne treści... ;) Szczegóły, o których mówię dotyczą listy członków klubu, jak również nazwisk przewodniczącego i zastępcy. Gdyby mogła mi je Pani przekazać - byłabym zobowiązana.
Shay Harper
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : II studencki
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Cóż, nie chcę Cię martwić, ale niestety ostatnie miesiące nie były dla mnie najłatwiejsze. Po tym, jak rozstałem się z Felkiem... Cóż, wiele rzeczy się pokomplikowało. Przepraszam jednak za brak kontaktu i obiecuję, że teraz się poprawię! Ze względu na powyższe problemy niestety nie powstał jeszcze prototyp, ale spokojnie! Dzięki profesorom Walshom i oczywiście Beatrice, znów wracam do pracy i mam nadzieję, że jeszcze w tym roku pomysł ujrzy światło dzienne. Zaklęcie znieczulające? MERLINIE BARDZO CHĘTNIE! Z moim życiowym pechem, to lepsze niż złoto na końcu tęczy, czy inne skarby. No i oczywiście gratulacje! Wiesz, że zawsze chętnie Ci pomogę. Powiedz gdzie i kiedy mam się stawić, a na pewno będę!
Max
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 1,65m
C. szczególne : czarny tatuaż armband na prawym przedramieniu || zapach miodu, szpitala i kawy
Jestem na Wyspach, może znajdziesz dla mnie trochę czasu? mam wrażenie, że już wieki się nie widziałyśmy, mam Ci tyle do opowiedzenia! Co prawda nie wszystko jest miłe, ale koniecznie potrzebuję słów kogoś bliskiego i kogoś, kto nie jest facetem i moim bratem.
Twoja, Thalia
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 1,65m
C. szczególne : czarny tatuaż armband na prawym przedramieniu || zapach miodu, szpitala i kawy