- Zło to zło, Stregoborze - rzekł poważnie wiedźmin wstając. - Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. Nie jestem świątobliwym pustelnikiem, nie samo dobro czyniłem w życiu. Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale.
wino czy piwo?
Jessica Smith
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 176cm
C. szczególne : Biały znak Zorzy łączący wewnętrzne kąciki oczu | Złote okulary (tłumaczki) | Krwawa 'obrączka' na lewej dłoni | Rude włosy | Brisingamen, Ijda Sufiaan i druidzki amulet na szyi | Delikatny zapach frezji
C. szczególne : Miodowe końcówki włosów | dziwny wąs pod nosem | pieprzyk po lewej stronie nosa | blizna na lewej ręce | zawsze gotów rzucić w Ciebie kasztanem
C. szczególne : Jest drobna i wygląda zdecydowanie młodo. | Na lewym barku ma blizny po Sectumsemprze, a pomiędzy łopatkami ma tatuaż. | Posiada kolczyk w nosie. | Końcówki włosów pofarbowane są na żółto.
Nie jestem wielką fanką komiksów (a przynajmniej teraz, kiedyś więcej w tym siedziałam xD"), ale powiem, że w sumie Marvel. I lepiej mi się ich czytało, a i filmy mieli ciekawsze (chociaż to i tak od pewnego momentu D:).
To ja odkopię starą wojnę z czasów wielkich malarzy: Amedeo Modigliani czy Pablo Picasso?
Emrys A. R. Landevale
Rok Nauki : I
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 145
C. szczególne : Rzadko się uśmiecha, jeszcze rzadziej śmieje; ma na nadgarstku małą bliznę ugryzieniu gnoma
Żaden w sumie. Ale jak sobie myślę, które obrazy wolałabym mieć w domu, to Picasso. Są zdecydowanie ciekawsze i podobają mi się intensywne kolory na nich.