Autor Wiadomość Re: X czy Y Pią 21 Kwi - 8:39; Jak oglądam sama, to koty. Jak z kimś, to nie, luzik
Wolał(a)byś spędzić noc w starym, creepy domku w lesie, bez żadnego towarzystwa, czy spędzić dobę w opuszczonym psychiatryku, mając ze sobą kogoś bliskiego?
Re: X czy Y Pią 21 Kwi - 20:13; Ja bym wybrał tę drugą opcję. Zawsze lepiej jest spędzac czas w miłym towarzystwie niż samemu, nieważne gdzie. Morze czy góry?
Rok Nauki : III studencki
Re: X czy Y Sob 22 Kwi - 20:29; Zdecydowanie góry!
Niewidzialność, czy czytanie w myślach?
Re: X czy Y Nie 23 Kwi - 0:47; Niewidzialność Google Chrome czy Opera?
Dodatkowo : legilimencja i oklumencja, prefekt fabularny
Re: X czy Y Nie 23 Kwi - 9:40; FireFox XD nienawidzę chrome, a z operą miałam tylko kilka razy do czynienia, ale jakbym miała wybierać to wszystko tylko nie chrome, więc niech będzie ta opera Kot czy pies?
Re: X czy Y Nie 23 Kwi - 11:17; pies coca cola czy piwo?
Dodatkowo : vel ENEMA - one man band, prefekt fabularny
Re: X czy Y Pon 24 Kwi - 19:07; Kooooooooty
<3
Fantasy czy sci-fi?
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Re: X czy Y Pon 24 Kwi - 19:08; Fantasy
Bycie szczerym czy bycie miłym?
C. szczególne : Bardzo chuda sylwetka
Dodatkowo : ścigająca Slytherinu
Re: X czy Y Pon 24 Kwi - 19:21; W miarę możliwości i takim, i takim :) Chipsy czy słodycze?
Re: X czy Y Wto 25 Kwi - 19:35; Słodycze Rzeka czy jezioro?
Re: X czy Y Wto 25 Kwi - 20:37; Rzeka i kajaki! Historia starożytna, czy historia II wojny światowej? hehhe
Re: X czy Y Sro 26 Kwi - 20:38; Hmm... Dobre pytanie. Ja osobiście preferuję nowożytność, ale z dwojga złego wybieram II wojnę światową. Samochód czy motocykl?
C. szczególne : promienieje radością i pozytywną energią
Re: X czy Y Pią 14 Gru - 10:06; Samochód! Można nim przewieźć więcej osób i bagażu, jest bezpieczniejszy i nie pada człowiekowi na łeb :D Mordownik czy tojad żółty?
C. szczególne : Blizny na torsie i ramieniu
Re: X czy Y Sob 9 Mar - 20:07; Tojad. Gra w butelkę, czy w prawdę/wyzwanie?
Dodatkowo : animag, magia bezróżdżkowa
Re: X czy Y Sob 9 Mar - 20:11; Prawda czy wyzwanie. K-pop czy J-pop?
C. szczególne : leworęczna, blizna na ramieniu zakryta tatuażem, hiszpański akcent, szczupła, długie brązowe włosy, brązowe oczy .
Re: X czy Y Wto 12 Mar - 12:14; J-pop chodź bardziej j-rock xD masło orzechowe czy nutella ?
Cecilia "Cissi" I. Aimont Re: X czy Y Sob 6 Kwi - 23:25; Masło orzechowe. Jem codziennie.
Proste czy kręcone włosy?
C. szczególne : promienieje radością i pozytywną energią
Re: X czy Y Sro 17 Kwi - 8:06; Całe życie w prostych. Praca w Hogwarcie czy w Ministerstwie?
C. szczególne : Piegi, wyraźne kości policzkowe, błędy językowe i silny akcent
Re: X czy Y Nie 1 Wrz - 1:36; Hog! Być zbyt uległym czy zbyt upartym?
C. szczególne : jasne piegi i wąskie usta
Re: X czy Y Nie 1 Wrz - 12:37; Zbyt upartym , proste! :3 Wróżbiarstwo czy Runy?
C. szczególne : mnóstwo piegów, niski wzrost, często nosi kwiaty we włosach
Dodatkowo : jasnowidzenie
C. szczególne : Lewa ręka: pochłaniacz magii, sygnet rodu | prawa ręka: od łokcia w dół pokryta paskudnymi bliznami, runiczne tatuaże na ramieniu | blizna pod łopatką
C. szczególne : Piegi, wyraźne kości policzkowe, błędy językowe i silny akcent
Re: X czy Y Nie 8 Wrz - 17:23; Nic
Ale w sumie to dla tego:
mogę wybrać piwo.
Chodzenie boso czy w kapciach?
C. szczególne : jasne piegi i wąskie usta
Re: X czy Y Nie 8 Wrz - 22:26; Boso (Ciapy nie dla mnie, Lublin pozdrawia) Śniadanie od razu po przebudzeniu czy późne śniadanie?