Autor Wiadomość C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
Re: X czy Y Pon 6 Lut - 21:06; Makaron
kebab z wołowiną czy kurczakiem?
Re: X czy Y Pon 6 Lut - 21:13; kurczak kręcone czy proste?
Re: X czy Y Sro 8 Lut - 17:39; Kręcone. Muszelki czy bursztyn?
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Re: X czy Y Sro 8 Lut - 17:59; Deszcz Szczurki czy myszki?
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Re: X czy Y Sro 8 Lut - 19:24; Myszki :3 Rock czy metal?
Re: X czy Y Sro 8 Lut - 23:14; I w tej chwili Blaithin zniszczyła wszechświat bo postawiła niemożliwy wybór... ale jakbym miał na siłę coś wybrać, wybrałbym rock xd. Czerwony czy czarny?
Re: X czy Y Sob 11 Lut - 0:07; Czarny. Wiedza czy inteligencja?
C. szczególne : Mała blizna na palcu dłoni, mocne oparzeliny na rękach i lekkie na szyi
Re: X czy Y Wto 21 Lut - 20:42; Inteligencja Sernik czy tiramisu?
Re: X czy Y Wto 21 Lut - 20:55; Sernik moją miłością
Sok jabłkowy czy pomarańczowy?
C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
Re: X czy Y Wto 21 Lut - 21:16; pomarańczowy, zdecydowanie! piwo jasne czy ciemne?
Sumayah "Summer" Rochelle Dodatkowo : ścigająca, jasnowidzenie
Re: X czy Y Wto 21 Lut - 21:39; jasne kawa czarna czy biała?
C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
Re: X czy Y Wto 21 Lut - 21:46; biała (czarna tylko w pożegnaniu z afryką!) klapki czy japonki?
Re: X czy Y Wto 21 Lut - 22:05; Japonki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szklanka wysoka czy niska?
Re: X czy Y Wto 21 Lut - 22:21; Wysoka Długie czy krótkie posty?
Re: X czy Y Sro 19 Kwi - 23:41; Noc. Herbata sypana czy z torebki?
Re: X czy Y Czw 20 Kwi - 21:40; Z torebki. Ogień czy woda?
C. szczególne : nie chcesz wiedzieć
Re: X czy Y Czw 20 Kwi - 21:41; Calum
Fu, nic, bo nie lubię wypieków, ale niech już będzie sękacz
Mrok czy jasność?
Re: X czy Y Czw 20 Kwi - 23:28; jasność, nienawidzę ciemności. nie dość, że nic nie widzę, to jeszcze się naoglądałam horrorów i mam schizy ://///// w swoim własnym pokoju chciałbyś/chciałabyś mieć zasłony: a) jasne b) czarne c) w jakieś śmieszne wzorki, kotki, ptaszki, pieski etc. ???
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : Tatuaż anielskich skrzydeł na plecach
Dodatkowo : Szukająca Ravenclawu
Re: X czy Y Czw 20 Kwi - 23:34; Jasne, bo też nie przepadam za ciemnością i również naoglądałam sie strasznych rzeczy i już wyczuwam, że budzi się mój potwór z szafy XDDDDD Wolisz oglądać horrory w dzień czy w nocy? :")))
C. szczególne : kamienny, lekko znudzony i pogardliwy wyraz twarzy
Re: X czy Y Czw 20 Kwi - 23:52; W nocy, w dzień bez sensu
Horrory z klimacikiem, siadające na psychę czy gore z latającymi flakami i rozbryzgami krwi?
Re: X czy Y Pią 21 Kwi - 0:25; te z klimatem, bo flaki i krew raczej nie robią na mnie wrażenia :D czego bałbyś/bałabyś się bardziej po obejrzeniu horroru: a) samotnej wycieczki do łazienki bez światła b) spania twarzą do uchylonych drzwi na korytarz ???
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : Tatuaż anielskich skrzydeł na plecach
Dodatkowo : Szukająca Ravenclawu
Re: X czy Y Pią 21 Kwi - 0:27; DO ŁAZIENKI BEZ ŚWIATŁA? O PANIE ;-; Po horrorze idziesz od razu spaciu czy może oglądasz filmiki z kotami, żeby nie mieć schizy? XD