Autor Wiadomość Re: Jak masz na imię? Czw 21 Lis - 16:58; A więc jestem Julitta ( jezu kto takie imiona wymyśla, masakra ! ;/ ) + Agnieszka + Klementynka ! :) Pseudo to : Pysia, Pyszczek :3
Re: Jak masz na imię? Pią 11 Kwi - 19:38; Alicja Natalia Nadzieja (<3) Ruda, dla wszystkich. Nawet dla własnej rodziny xD (I nie, nie mam rudych włosów tylko rudą duszę :D)
Re: Jak masz na imię? Sob 21 Cze - 12:40; ruskie imię, no :c - Natasza Łucja (o.o) Dla prawie wszystkich jednak: Taszka, Naszka, Nasia (pożal się boże za takie zdrobnienia XD)
Re: Jak masz na imię? Wto 24 Cze - 17:07; Monika Aleksandra Agnieszka się kłania :D. Wolałabym inaczej, ale cóż.
Dodatkowo : zestaw płyt dziwkarskiego rapu
Re: Jak masz na imię? Sro 26 Lis - 16:21; Maja, ale mówią a mnie Snape XD.
Serio, Niektórzy mojego prawdziwego imienia nie znają...
I DOBRZE!! :sasasasa:
Re: Jak masz na imię? Sro 26 Lis - 20:02; Ze chrzestu (:D) Julia Anna. Niektórzy mówią na mnie Karolina. A reszta ma do wyboru: Świątek, Nizioł, Ruda Blondynka, Bezkręgowiec, Hobbit, Envil... tyle pamiętam. Nie pytaj. Ot, harcerstwo :D
Dodatkowo : Jasnowidzenie
Dodatkowo : Metamorfomagia
Re: Jak masz na imię? Wto 10 Mar - 19:33; No Eunika :C NAPISZCIE SOBIE MOJE IMIĘ, NAWET GO KOMPUTER NIE ROZPOZNAJE ;-;