generalnie to jestem chora fchuj, zjadłam czosnku fchuj, ciasteczek i czipsów też fchuj, będę mieć jedzeniowego moralnika, ale bułgaria wymiata nanananannnananannana flirt wódka eloleoeleoeolreleoejtrek1wl[lrhgkjel/
Isolde Bloodworth
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 177 cm
C. szczególne : zjawiskowo długie nogi, blizna na prawym boku, arystokratyczny akcent, tytanowy pierścień (pierścień działania)
Wczorajszy wieczór i przemeblowanie w środku nocy, i egzamin zdany, i kolokwium zdane, i tamten badziew z dzisiaj zaliczony, i już tylko ostatnie koło zostało, i sesja całkiem pusta, i wypłata już za kilka dni... *___________*
I znowu psychofanię, jak widzę itemy związane z Potterem. Tyle piękności na ebayu! Wypłato, nadchodź, już wiem, na co cię wydam *____________*
edit: Zima sobie idzie hen daleko. Przyszła wiosna. <3 Jest przyjemnie, Florence w słuchawkach, książka w łapie i radujmy się. Już mi nawet dwóje nie psują humoru, bo mam 5 za esej. Zakochałam się w romansidłach. Chyba jestem dziwna, bo to do mnie niepodobne. Strzelcie mi w łeb. A może lepiej nie, bo ale jest fajnie. :lol!: