Etiuda zimowa z autografem Herbuta już zamówiona! Miła pani z biblioteki wzięła ode mnie tylko 8 złotych kary mimo tego, że rok temu minął mi termin oddania książek! Znalazłam mój ukochany cyrkiel! Yey!
Refundują jednak! <3<3<3 + Chemia wcale nie taka okropna, więc jestem cała w skowronkach, a świat jest piękny! ++ Hot doga mam, tak dawno nie jadłam hot dogów!
wow, napisałam dzisiaj sprawdzian z WOSu i... chyba wszystko mam dobrze, mimo tego, że wczoraj nie miałam za bardzo czasu ani chęci na uczenie się z tego przedmiotu...
uczyłam się wczoraj na ostatnią chwilę i jeszcze nie miałam notatek z ostatnich ćwiczeń, a zaliczyłam kolosa z anatomii czuję się jak pan życia i śmierci!
Nieważne, że nie mogę spać we własnym łóżku i kimam w salonie. W końcu widać koniec remontu i odzyskam swój pokój, w którym już ładnie zaplanowałam wystrój
Blaithin 'Fire' A. Dear
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 160cm
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Płyty brata to jednak prawdziwe skarby. Słucham sobie przeróżnych zespołów, zjadłam frytki i leżę na kocyku w ciepłym pokoju ze świadomością, że zostało mi jeszcze parę godzin nicnierobienia THEN I SAW HER FACE
Nigdy nie przestanę doceniać moich przyjaciół. To niesamowite uczucie mieć kogoś, kto już po pierwszej wiadomości wie, że coś u ciebie nie tak i jest gotów przybiec cię bronić czy pocieszać. Nie wiem co bym zrobiła bez moich najlepszych przyjaciół, bezgranicznie wspierających i po prostu kochanych. Więc przepełnia mnie szczęście, bo im zawsze uda się wywołać u mnie uśmiech! Te magiczne osoby, które po prostu poprawiają ci humor nawet w najgorszych momentach <3
I ciastka. Ciastka też pomagają, ale nie aż tak!
Gemma Twisleton
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 0%
Dodatkowo : vel ENEMA - one man band, prefekt fabularny